Uitgebreide garantie op al onze producten

Kwaliteit is een must. Wanneer u meubilair aanschaft, wilt u ervan verzekerd zijn dat het van hoge kwaliteit is. Wij begrijpen dat en geven daarom uitgebreide garantie op al het meubilair dat u bij ons aanschaft. Op bureaus en kasten geven wij maar liefst 10 jaar garantie. Door het intensievere gebruik van stoelen is de garantie voor het totale stoelenpakket 5 jaar.

Benieuwd hoe wij deze kwaliteit durven te garanderen?

Productie in Nederland

Nice Price Office maakt al het kantoormeubilair op productielocaties in Nederland. Hierdoor is er optimale controle op de kwaliteit en kunnen wij zeer snel reageren en inspringen bij eventuele onvolkomenheden.

De beste materialen

Alleen het beste materiaal wordt gebruikt voor ons meubilair. Denk hierbij aan bladen die zowel het FSC keurmerk als het PEFC keurmerk dragen. Ook het staal is van hoge kwaliteit en voldoet aan alle Europese normen.

Ervaring en kennis

Doordat Nice Price Office een onderdeel is van de VDB Groep beschikken wij over een uitgebreid kenniscentrum en jarenlange ervaring op het gebied van de productie van kantoormeubilair.

Innovatieve technieken

Het feit dat we onderdeel zijn van een grotere groep heeft ook tot voordeel dat we kunnen investeren in innovatieve technieken. Een mooi voorbeeld hiervan is het niet meer gebruiken van schadelijke lijm om de randen van een bureau te bevestigen. Hiervoor wordt een unieke lasertechniek gebruikt waardoor de bladen schoner geproduceerd en makkelijker gerecycled kunnen worden. De naden bij de randafwerking zijn bovendien hermetisch afgesloten en hierdoor niet gevoelig voor vuil.

kwaliteit